Právníci Havel, Holásek & Partners podporují CRI

08.10.2016

Centrum restrukturalizace a insolvence Fakulty podnikohospodářské pražské Vysoké školy ekonomické a jedna z nejúspěšnějších právních kanceláří v zemi Havel, Holásek & Partners oznámili zahájení úzké spolupráce.

Česko - slovenská kancelář Havel, Holásek  & Partners je od nynějška Generálním partnerem CRI.

„Jedním z hlavních cílů našeho partnerství s VŠE je kultivovat vztahy mezi věřiteli a dlužníky v praktické i legislativní rovině,“ řekl k probíhající spolupráci partner advokátní kanceláře Dušan Sedláček.

Dále zmínil rozsáhlé zkušenosti v poskytování komplexních právních služeb v oblasti restrukturalizací a insolvenčního řízení.

"Již řadu let se zabýváme poradenstvím při akvizicích podniků v potížích či v rámci insolvenčního řízení, při koupi a prodeji pohledávek vůči dlužníkům v insolvenčním řízení nebo při reorganizaci a restrukturalizaci společností. Naši právníci se také pravidelně věnují publikační a lektorské činnosti v oblasti insolvenčního práva včetně vystupování na seminářích a konferencích a zapojují se rovněž do diskuzí týkajících se změn právních předpisů upravujících insolvenční řízení,“ dodal Dušan Sedláček.

Celou tiskovou zprávu CPI k zahájení spolupráce naleznete ZDE. Tisková zpráva právní kanceláře je ZDE.