Centrum restrukturalizace a insolvence spojilo síly s právnickou kanceláří Dentons

08.11.2016

Hlavním partnerem CRI a podporovatelem výuky pro akademický rok 2016/2017 se stala pražská kancelář globální právní firmy Dentons.

Cílem partnerství je podpořit výzkumnou a publikační činnost CRI a aktivně se zapojit do výuky problematiky restrukturalizace a insolvence v rámci VŠE.

Celou tiskovou zprávu CRI k novému partnerství naleznete ZDE. Webové stránky kanceláře Dentons zaměřené na českou oblast naleznete ZDE.

Vedoucí týmu Výzkum insolvence docent Luboš Smrčka k tomu řekl: "Dentons je společnost vpravdě globálního významu a působnosti a jak pro tým Výzkum insolvence, tak i pro Centrum restrukturalizace a insolvence a jeho prostřednictvím pro Vysokou školu ekonomickou jde o prestižní spolupráci. Podobná propojení umožňují nadále pokračovat v naší vědecké práci, daleko důležitější ale je, že díky těmto kontaktům dochází k pozdvihnutí výuky a hlavní užitek tak vlastně mají studenti. Což je správné. Ostatně je to cesta, po které kráčejí významné ekonomické školy již daleko delší dobu a pro nás všechny kolem Výzkumu insolvence a CRI je opravdu věcí cti, že můžeme tímto způsobem posouvat činnost naší školy."